Mi a csirke zsírzója, hol van? Hogyan kell kivágni?
A püspökfalatja fölött van. Tehát a csirkét a háta felől közelítsd meg. A kis hegyes farka fölött látsz egy kis kivezető csövet. Ezt kanyarítsd körbe kb 10 forintosnyi területen s fél cm mélyen egy kis zsírmirigyet fogsz kivágni s a hús marad ott. H a nem így lenne, akkor kanyaríts nagyobbat! Ezt el kell dobni.
A kacsák, libák innen kenik be magukat, ha vízbe mennek,hoyg át ne ázzon a tolluk. SS a tyúknak minek? nem tudom. Talán, hogy ha mégis meggondolná ezt az úszás dolgot..!
A csirke zsírzója a fenekén, van ez egy zsíros mirigy tulajdonképpen, fel fogod ismerni, a püspökfalat közepén egy kis kiemelkedő rücsök, ami nem igazán jó ízű, ezért kell kivágni! Egy éles késsel egy tízforintosnyi helyen kanyarítsd ki a bőrével együtt!
A töltelékbe tegyél egy kis májkrémkonzervet, vagy/és gombát, ha szeretitek, ettől fincsi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!