Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Most akkor hány percig kell...

Most akkor hány percig kell sütni a mézeskalácsot?

Figyelt kérdés
Néztem itt, néztem egy csomó receptes oldalon, és mindenhol mást írnak. Kezdve 3 perctől 5-10-12-15-20-25 percig mindent olvastam. A receptek szinte egyformák, a sütési idők pedig ennyire különbözőek. Akkor végül is mennyi? Légyszi tapasztalatból írjatok! Köszi!
2009. dec. 11. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

szerintem inkább akkor ne a percet nézd, hanem ha már szép aranybarna a teteje akkor jó. vegyél ki egyet és kóstold meg. talán azért van eltérő idő megadva a receptekben, mert a sütés ideje a hőfoktól és a sütő minőségétől is függ.

én így szoktam.

2009. dec. 11. 09:52
 2/7 anonim válasza:
56%

Szia!

Én 175 fokra előmelegített sütőben 6-7 percig sütöttem őket. Szerintem annyi elég. Finom puhák lettek. Ha sokáig sütöd, akkor megszárad.

2009. dec. 11. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Én mindig az alját nézem meg,ha az már barna,akkor jó,még akkor is,ha a teteje puha még.Így biztosan nem lesz kemény.
2009. dec. 11. 10:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nézni fogom, abból biztos nem lehet baj!

Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 11. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Én ha túlsütöttem a mézeskalácsot vagy a linzert,olyan kemény lett mint egy ninja dobócsillag.Most már csak annyit sütöm,hogy kapjon egy kis színt,így puhák,omlósak.Boldog Karácsonyt!
2009. dec. 11. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
én 8 percig szoktam 180 fokos előmelegített sütőben. Ha már magasabb és barnul, akkor jó, a színén észre fogod venni.
2009. dec. 11. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Az én tippem az, hogy ne nyújtsd túl vékonyra, mert akkor tuti, hogy kiszárad, és hamar megég! Én kb. 2 cm vastagra nyújtom, és isteni omlós, és puha! Nem kell soká sütni, de ez mondjuk a sütődtől is függ!
2009. dec. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!