Hogyan csináljam a vajkrémet hogy ne legyen"ikrás"?
Figyelt kérdés
Bármilyen módszert használtam idáig mindig ikrás lett. Csináltam pudingosan, egyformára hűtött margarinnal és pudinggal, csináltam cukorszirupos gyümölcspéppel,amibe belekevertem a vajat. Csináltam úgy hogy kikevertem a margarint és utána adagoltam a többi hozzávalót, és soha sehogy nem lett jó az állaga. Miééééért?2009. dec. 10. 20:47
1/4 anonim válasza:
Fakanállal keverjed, ne géppel! S apránként! Vegyél Rámát!
2/4 anonim válasza:
Szobahőmérsékletű vajat először a porcukorral keverd habosra - géppel vagy fakanállal, mindegy. Aztán lehet apránként a gyümölccsel, pudinggal lazán keverni. Nekem még soha nem lett ikrás.
3/4 anonim válasza:
Keverd ki cukorral a vajat a géppel.A puddingot elég keményre főzd,és hűtsd le a margarin hőmérsékletése,Kanalankánt keverd a vajhoz,akkor biztosan nem lesz ikrás.
Ha gyümölcspépet is akarsz bele tenni,a legjobb azt is a puddinggal megfőzni.A szirupos gyümölcspép "vizes" és az nem keveredik el a vajjal.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki, aki segíteni szeretne!
Valószínűleg nem írtam jól a kérdésemet. Amikor először megcsinálom a krémet, jó lesz, de minden recept azt írja hogy rakjam hűtőbe, majd x idő múlva habosítsam ki. Na akkor ugrik össze ikrásra. Még mindig azt kérdezem mit csinálok rosszul?
2009. dec. 11. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!