Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam a vajkrémet...

Hogyan csináljam a vajkrémet hogy ne legyen"ikrás"?

Figyelt kérdés
Bármilyen módszert használtam idáig mindig ikrás lett. Csináltam pudingosan, egyformára hűtött margarinnal és pudinggal, csináltam cukorszirupos gyümölcspéppel,amibe belekevertem a vajat. Csináltam úgy hogy kikevertem a margarint és utána adagoltam a többi hozzávalót, és soha sehogy nem lett jó az állaga. Miééééért?
2009. dec. 10. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Fakanállal keverjed, ne géppel! S apránként! Vegyél Rámát!
2009. dec. 10. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Szobahőmérsékletű vajat először a porcukorral keverd habosra - géppel vagy fakanállal, mindegy. Aztán lehet apránként a gyümölccsel, pudinggal lazán keverni. Nekem még soha nem lett ikrás.
2009. dec. 10. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Keverd ki cukorral a vajat a géppel.A puddingot elég keményre főzd,és hűtsd le a margarin hőmérsékletése,Kanalankánt keverd a vajhoz,akkor biztosan nem lesz ikrás.

Ha gyümölcspépet is akarsz bele tenni,a legjobb azt is a puddinggal megfőzni.A szirupos gyümölcspép "vizes" és az nem keveredik el a vajjal.

2009. dec. 10. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki, aki segíteni szeretne!

Valószínűleg nem írtam jól a kérdésemet. Amikor először megcsinálom a krémet, jó lesz, de minden recept azt írja hogy rakjam hűtőbe, majd x idő múlva habosítsam ki. Na akkor ugrik össze ikrásra. Még mindig azt kérdezem mit csinálok rosszul?

2009. dec. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!