Etolaj vagy disznozsir?
Figyelt kérdés
Melyiket hasznaljatok inkabb fozeskor?2014. febr. 20. 14:58
11/13 lencsefőzelék válasza:
Nemcsak a pálmazsír nem jó, hanem a kókuszzsír sem.
"A közönséges étkezési olajok közül a legveszélyesebb a kókuszolaj és kókuszzsír, a maga 88%-os telítettzsír-tartalmával."
12/13 anonim válasza:
Olajat mi max fankhoz,langos suteshez,krumplis pogacsa suteshez hasznalunk.(tobb nem jut eszembe hirtelen)
Minden mashoz zsirt.
13/13 doboszoli válasza:
Zsírt és vajat (nem Ramat) használok, azon egyszerű oknál fogva, hogy ezt szeretem.
Nem kell tocsogni az ételnek a zsírban, ha szükséges a főzés végén zsírtalanítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!