Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek/süssek Anyukám...

Mit főzzek/süssek Anyukám születésnapján?

Figyelt kérdés
Anyukám 50. születésnapja lesz egy hónap múlva, és nagyon szeretném valami különlegesen finom főétellel meglepni a családot, és Őt! 10-11 fő lesz ott! Van valami ötletetek, mit csinálhatnék? :) Nem baj, ha nem kifejezetten egyszerű, mert tudok sütni-főzni, a lényeg, hogy valami különleges legyen! :)
2014. febr. 19. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

:D

Nekem is 50 lesz nyàron anyum. Én szerintem narancs-tortàt fogok készìteni. 16L :)

2014. febr. 19. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

epres csokis charlotte torta

liba sült ,lila hagyma lekvár ,körtés párolt káposzta

tárkonyos liba ragú leves ,medvehagymás burgonya gombóccal ,

gesztenye krémes képviselő fánk vagy meggyes csokis .

2014. febr. 19. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én gesztenye tortát sütöttem a 67. szülinapjára és egy csirke melles receptem van . sajtos csirkemell őzgerinc formába [link]
2014. febr. 19. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:

tárkonyos vadragú leves

szarvas vagy vadmalac sült ,áfonya mártás ,almás krokett ,

fekete erdő torta ,lúdláb ,pogácsa

2014. febr. 19. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, megnézem őket, és mások javaslatát is várom! :) Elsősorban főételeket, mert a tortát valószínűleg rendeljük majd, de természetesen a sütiötleteket is köszönöm! :)
2014. febr. 19. 18:28
 6/8 anonim válasza:
Én a kínait ajánlanám :) en is ezt csináltam csak anyukám 39 éves lett. Szerintrm ez azért lenne jo választás mert ez különleges kaja nem mindig kerül az asztalra, szecsuáni csirke, mezes zezanos csirke, édes savanyú csirke, gombás bambisosz csirke. En ezeket készítettem el egy kis sült tésztával ha gondolod leírom a receptet :) Sütinek pedig nagyob finom raffelo tortát csináltam.
2014. febr. 19. 19:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, a receptet elfogadom! :) Várom itt vagy privátban! :)
2014. febr. 19. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Fügével töltött, baconba tekert sertésszűsz camembert mártással, krumplikrokettel. a füge kiváltható más aszalt gyümölccsel is pl szilvával, aszalt barackkal, de ananásszal is finom.

Nem mindennapi különleges étek. A receptet csak , ha valóban érdekel, akkor írom le.

2014. febr. 20. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!