Tudtok recepteket tengergyümölcseiből?
Ez nagyon finom. ez alpján csinálom .
Én simán serpenyőbe fokhagymával, sóval borssal kevés olajon átsütöm, olyat veszek amire rá van írva, hogy pár perc alatt elkészíthető. Egy kis petrezselymet szórok rá, és ennyi.
Vegyes salátát csinálok, amibe teszek avokádót, jégsalátát, kínai kelt, paradicsomot, uborkát, apróra vágott pörkölt mogyorót és szezámmagot.
Teszek tányérba, ráhalmozom a tengergyümit, majd egy kis füstölt sajtot reszelek rá. Nagyon szeretem.
Nagyon szeretem a tenger gyumolcseit, mas husfelet nem is eszem ezeken es lazacon kivul. De ez lenyegtelen.:)
Garnelat en legtobbszor csak siman wokban szoktam atpiritani, es siman magaban eleszegetem, annyira finom. Ezt persze fagyasztott mixbol is meg leheg csinalni.
De garnelaval, polippal mar sushit is toltottem, az is fantasztikus, bar kicsit macerasabb.
Ezenkivul tejszines tengergyumolcsei rizottot ajanlom meg, az is nepszeru nalunk.:)
Nagyon köszönöm mindenkinek.
Számunkra nagyon idegen a "tengeri konyhaművészet" és ezekkel a bátorításokkal,hogy más viszont csinált is ilyen ételeket már megnyugodtam.Megcsinálom mindegyik receptet az biztos. :Đ
Még azért várok recepteket,nyugodtan írhat még bárki.
A bőség zavart szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!