Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg nem kell előre megfőzn...

Tényleg nem kell előre megfőzni a lazányjának szánt tésztalapokat?

Figyelt kérdés
panzanis, ez van a dobozra irva. most csinálok először, ezért félek, hogy nem lesz puha a tészta. (lasagne) igy kell helyesen irni, fog. sincs.
2009. dec. 9. 11:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a sok-sok választ. én nem főztem meg, mert a dobozára is ez volt ráirva, és még csak akkor 3 választ kaptam.

a tetejére nem maradt elég besamel mártás, igy az utolsó tésztalap nem puhult meg, kemény maradt, a reszelt sajt, igy teljesen rászáradt:(

tehát legközelebb majd több szószt teszek rá.

de mind elfogyott:)

köszi a receptet is ki fogom próbálni

2009. dec. 10. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Legközelebb kipróbálhatod azt a változatot is, hogy tészta helyett kisütött sós palacsintákkal rétegezed le a hozzávalókat. Ez tuti, hogy nem lesz kemény!
2009. dec. 11. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
A sajtot soha ne csak úgy símán rászórd, hanem keverd össze egy kevés tejföllel, és úgy. Úgy finom puha lesz, nem lesz kemény.
2009. dec. 11. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
az utolsó két válaszadótól is tanultam. köszi
2009. dec. 12. 15:49
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!