Melegszendvicset lehet gofry sütőben sütni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 17:39
1/9 anonim válasza:
Nem, mert teljesen összenyomná. Vagy nem csukod be és akkor a hátulha ellapul és megég az elejét pedig nem éri a fém.
2/9 A kérdező kommentje:
köszike
2009. dec. 8. 17:51
3/9 anonim válasza:
Nem, mindkét oldalát megsüti, piritós lesz belőle. Inkább próbálkozz a rendes sütővel.
4/9 anonim válasza:
Lehet ha a szendvicset kívülről vajazod meg.Rásül a vaj,klassz íze lesz.
5/9 anonim válasza:
Tegyél képzeletben egy gofrit és egy szendvicssütőben sült szendvicset egymás mellé. Az egyik normális, a másik meg vagy másfél centi vastag és kockás mélyedéses. Szerinted?
6/9 anonim válasza:
szerintem ha toastként sütöd, akkor menni fog.(két vékony szelet kenyér közé a sonka, sajt,és kívülről kell leheletvékonyan megvajazni a kenyeret.)
7/9 anonim válasza:
Pfff....
Miért ne lehetne? Nem nyom össze senki semmit mi is mindig azzal csináltuk, amíg nem volt normális melegszendvics sütőnk.De amúgy kipróbálod, és ennyi...
8/9 anonim válasza:
A SZENDVICSSÜTŐ-ben egészen más sütőlapok vannak, mint a GOFRI-SÜTŐBEN...
Nekem olyan kombinált sütőm van, hogy ezeket a sütőlapokat ki lehet cserélgetni az igények szerint :
- szendvicssütő
- gofrisütő
- grillsütő
Ha nem ilyen cserélgethető sütőlapos a készülék, akkor csak gofrihoz használhatod.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, végülis nem kisérleteztem, kivárta mindenki a sort a normál sütőnél!
2009. dec. 9. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!