Rakott krumplihoz a besamelt mivel füszerezitek?
Figyelt kérdés
Szeretnék a rétegek közé besamelt ,mert holnap is ez lenne a kajánk . de nem szeretném ha holnapra kiszáradna.2014. febr. 11. 10:17
1/3 anonim válasza:
Én csak kolbászzsírral és tejföllel locsolom a sorok között. a maradék sem száraz soha.
besamelt még nem is hallottam rakottkrumpli közé, de ettől még jó lehet.
talán fokhagymát tennék bele, borsot, esetleg őrölt köményt, így elég fűszeres lenne.
2/3 anonim válasza:
Hagyományosan a besamelbe belefőznek egy szegfűszeggel tűzdelt hagymafejet, ezt még nem próbáltam, de szerecsendiót, babérlevelet és fehérborsot szoktam használni hozzá, ezek amúgy is nagyon jól mennek a krumplihoz.
3/3 anonim válasza:
Soha nem teszek a rakott krumplira besamelt. Csak házitejfölt teszek rá, vagy ha véletlenül nincs itthon, akkor főzőtejszínt. A besameltől liszt ízű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!