Mit csináljak a krumplihoz?
Csirkemellfiléhez nagyon finom pác szerintem ha natúr joghurtba belenyomsz néhány gerezd fokhagymát és ebbe teszed a sózott borsozott csirkemellfilét.
Malaccombnak a bőrét én bekockáznám sóznám borsoznám zsírt tennék a tepsibe pici vizet és arra a malacot. alufolia alatt sütném amaddig megpuhul, majd utána ropogosra sütném a börét.
BBQ pác. ez csirkére ,és a malacra is finom.
a csirkemellett zöld füszeres olajos pácba raknám.
Hozzávalók
2 kanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evő kanál mustár
4 evő kanál barna cukor
1dl sör
2 evő kanál worcesterchire szósz
5dl kechap
A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük.
Sült húsokhoz és pácolásra alkalmas:
Én nem szeretem a vörös boros húsokat ,de ettöl még jók. a malaccombot ,csak egyszerüen sózom ,borsozom ,szalonnával ,és fokhagymával tüzdelem meg.
Ha prézlis rántottat nem akarsz, akkor gyorsan keverj be sűrű palacsintatésztát, jó fűszeresen, tej helyett, ha van sör azzal még finomabb.
Ebbe mártsd bele a lisztezett csirkemell szeleteket és süsd ki forró olajban.
Én előbb a húst szoktam eldönteni, hogy mi lesz belőle, és amellé keresek köretet, nem fordítva. De az év utolsó napja lehet akár fordított nap is XD.
a malachoz ne tegyél vörösbort,ha elfogadsz még egy idei utolsó tanácsot.Viszont jó vöröskáposzta almával , az nagyon illik mellé, akár egy kis pezsgővel meglocsolva...
Búék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!