Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A B kategóriás főznivaló...

A B kategóriás főznivaló burgonyát rakott krumplihoz fel lehet használni?

Figyelt kérdés
rakott krumpli
2013. márc. 3. 17:03
 1/4 anonim válasza:
Igen, az ilyen besorolások méret szerint vannak. A kicsik salátához...stb.
2013. márc. 3. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Még sosem hallottam ezt az osztályozást a krumplinál.

Azt gondolom, hogy az A az egészséges, a B pedig rohadt.

Azt tudom, hogy a nevük szerint van osztályozás, hogy Ella, vagy rózsa meg ilyenek.

2013. márc. 3. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Valaki nekem nem olyan régen azt mondta, hogy a krumpli A-B-C osztályozása legújabban azt jelenti, hogy összetétele, keményítő-tartalma alapján inkább sütni-főzni való, vagy általános felhasználásra jó.


Szóval én rakott krumplihoz, krumplis lángoshoz hasonlókhoz igyekszem apró krumplit vásárolni és azokat hajában főzöm. Egyéb célra főzni-sütni a normál, vagy inkább közepes méretűeket. A nagyon nagyoktól óvakodok.

2013. márc. 3. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A Rózsa krumpli kissé rózsaszínű és keményebb, az Ella és hasonló fajta ami fehéresebb héjú, az szétfövő, és inkább gombóc készítésére való.
2013. márc. 3. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!