Szerintetek majonézes krumplihoz meg lehet 1 nappal előbb főzni a krumplit+Tojást?
Sőőőt! sokkal finomabb lesz. én előző nap mindig sós-ecetes-cukros, lilahagymás lébe teszem a kockára vágott főtt krumpli. egész éjjel ebben a finom lében áll. másnap leszűröm és összekeverem a majonézes-tejfölös-mustáros-borsos mártással.
a tojásokat előző nap a héjában fővő krumplival megfőzöm,hűtőben tartom és másnap teszem a kész majonézes krumpliba.
A főtt krumpli nem szív fel semmit.
Tényleg jobb íze lesz ha egy napig áll.
Egy menetben csinálhatsz kétfélét is, az eceteset és a simát is. nem hiszem, hogy megsértődne a párod, hogy Te másképp is szereted.
lehet, hogy meg is fogja kóstolni, és megszereti.
amúgy tényleg nem lesz semmi baja, ha, csak a mártásban hagyod előző nap.
de megint hozzáteszem, hogy az ecetes lében lévő krumplival sokkal ízletesebb, mint sima sós krumplival. persze, ez csak az én véleményem, tégy úgy, ahogy jónak látod.
Igazából tudom, hogy csinálhatnék 2 félét, de lusta vagyok, sőőt én annyira nem szeretem benne a tojást se. Dehát,ha szeretjük a másikat..:)))
Sőt ettél már olyan krumplisalátát ami csak ebből az ecetesléből, krumpliból és hagymából áll? Én imádom, na de annak tényleg állni kell minimum 1 fél napot :)
Persze, én így szoktam kétfélét:) fele marad a lilahagymás ecetes krumplisaláta, a felét leszűrve, teszem mártásba, és tojást is teszek mellé.
amúgy én sem vagyok oda a főtt tojásért.
de igazad van, akiket szeretünk, értünk mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!