Nagyon durva egy-két nappal előre őzgerincben megsütött, majd mélyhűtőbe tett fasírtot felmelegítve tálalni vendégeknek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 18:14
1/6 anonim válasza:
max előtte délután süsd meg, és hidegtálként ad
2/6 doboszoli válasza:
Ne melegítsd, engedd kiolvadni normál hűtőben, és tálald hidegen, valami finom salátával.
3/6 A kérdező kommentje:
Hidegtál lenne. Akkor előtte való este megsüthetem nyugodtan? A mélyhűtés csak a "frissesség" miatt jutott eszembe, hogy ne álljon egy éjszaka mégis vendégeknek... De tényleg hülyeség mikrózni, aztán meg hagyni kihűlni.
2012. aug. 30. 18:32
4/6 anonim válasza:
Semmiképpn ne fagyaszd le. még finomabb , ha áll egy napot, jobban összérnek az ízek.ha kihűlt borítsd ki az őzgerinből,majd konyhai papírtörlőbe, és fóliába csomagold be, úgy tedd a hűtőbe.másnap gyönyörűen szeletelheted hidegtálra.akár két nappal előre megcsinálhatod, semmi baja nem lesz.
5/6 doboszoli válasza:
Bocs, azt hittem MÁR le van fagyasztva.
Ez esetben kövesd az utolsó válaszadó tanácsát.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznosak voltatok!:)
2012. aug. 30. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!