Mit csináltok a maradék főtt krumplival, ha túl sok lett pl a rakott krumplihoz?
Ja még annyit hozzátennék, hogy ebédnek valót ne nagyon mondjatok, mert kb 2-3 napig ezt esszük, annyit csináltam.
A pogi jó ötlet!
Én ezt csináltam tegnap a maradék krumpliból:
Egy tálban összetörtem a krumplit, kb 2X annyi mennyiségű lisztet öntöttem hozzá, bele egy tojást, sót és ebből a keverékből gyúrható tésztát készítettem, ki sem kell nyújtani, csak golyót formázol belőle, amit utána kilapítasz, hogy lapos pogácsákat kapj és beledobálod forró olajba, ha megsült, reszelt sajtot a tetejére.Nagyon hamar kész van, sütő sem kell hozzá és finom.
Van kuglóf formám, és kb dupla ennyi krumplim :) Szívesen megnézem a receptedet! Remélem egyszerű és gyors, mert a kis másfél évesem mellett leginkább csak ilyeneket tudok sütni :)
Amúgy anyukámtól tanultam, hogy előtte meg kell főzni a krumplit, nyersen még nem próbáltam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!