Süteményekhez rétes, vagy finom lisztet kell használni?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy melyik sütibe milyen liszt kell, recept sehol sem írja.2009. dec. 8. 04:32
1/3 anonim válasza:
Őiskóta-félékbe rétesliszt,linzerekbe,kelt tésztákba finomliszt.
2/3 anonim válasza:
bocs, de nem értek egyet az előzővel. A piskótához finomlisztet, a linzertésztához réteslisztet használunk. Gondolj arra, hogy a finomliszt egészen puha, selymes, míg a rétesliszt szemcsés. Teljesen puha süteményhez (mint a piskóta) furcsa lenne a szemcsés liszt.
Én egyébként cukorbeteg vagyok, és teljes kiőrlésű liszttel próbálkozom több-kevesebb sikerrel, de nem ez volt a kérdés, tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!