Milyen az a pecsenyekacsa? Finom? Van rajta elég hús, vagy inkább csontos?
Figyelt kérdés
Elég egy ilyen pecsenyekacsa 2 személynek, sütve?2009. dec. 7. 14:14
2/8 anonim válasza:
Attól függ mekkora az a pecsenyekacsa...
3/8 A kérdező kommentje:
kb. mint egy csirke, az a becsomagolt, ami a sparban meg ilyen helyeken szokott lenni.
a cba-ban lesz akciós, gondoltam vennék, mert elég jó ára lesz.
csak nem tudom, milyen, mert eddig csak kacsacombot sütöttem, de annak kilója kb. 1500 Ft...
:)))
2009. dec. 7. 14:26
4/8 anonim válasza:
Mi a Sparban szoktunk ilyet venni, kettőnknek 1db kb 2kg-os kacsa kb 3étkezés, krumplival, káposztával!
5/8 A kérdező kommentje:
jól hangzik :)
2009. dec. 7. 14:35
6/8 anonim válasza:
Na azért biztosan nem a töménytelen mennyiségű hús miatt eszik ezt az emberek...:) Én is nagyon szeretem! Tény, hogy sok zsír is kisül belőle, és azért rendesen összemegy a húsa is. DE A LÉNYEG AZ ÍZE!!! Isteni fincsi és töpörtyűs rizzsel, párolt káposztával már teljesen elegendő és laktató étel.
7/8 A kérdező kommentje:
húha...
azt hiszem, kipróbálom és veszek karácsonyra:)
2009. dec. 7. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!