A pecsenyekacsa sörrel vagy mézes fehérborral locsolva lesz finomabb, ropogósabb?
alma alapból megy bele, meg vettem mandarint a végén a levéből csinálok hozzá egy kis mandarinszószt...
akkor a mézes cucc? és ha mindkettővel locsolom felváltva? azzal hülye íze lesz?
Mindkettőt ne válaszd, a kevesebb több!!! Ha mandarinos mártást akarsz, a fehérbort válaszd.
Én a kacsa alá vörösbort szoktam önteni, mellé sok hagymát, fokhagymát teszek, köretként párolt káposztát. (Kedvemtől függően vöröset vagy fehéret.) Pl. a vöröshöz szoktam adni almakockát vagy ananászkockát. Isteni. Pláne egy pohár jó minőségű száraz vörösborral... :-)
köszike! csak először csinálok egész kacsát, és szeretném elbűvölni az itthoniakat:D
már párolom jó sok hagymán és sárgarépán egy kis almával...
akkor a fehér boros méz marad...
remélem jól fog sikerülni, nyersen elég jól nézett ki:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!