Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pecsenyekacsa sörrel vagy...

A pecsenyekacsa sörrel vagy mézes fehérborral locsolva lesz finomabb, ropogósabb?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
én a sörre szavazok
2010. jan. 23. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
én a mézes borra meg még valami gyümölcsöt is sütnék vele együtt
2010. jan. 23. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

alma alapból megy bele, meg vettem mandarint a végén a levéből csinálok hozzá egy kis mandarinszószt...

akkor a mézes cucc? és ha mindkettővel locsolom felváltva? azzal hülye íze lesz?

2010. jan. 23. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindkettőt ne válaszd, a kevesebb több!!! Ha mandarinos mártást akarsz, a fehérbort válaszd.


Én a kacsa alá vörösbort szoktam önteni, mellé sok hagymát, fokhagymát teszek, köretként párolt káposztát. (Kedvemtől függően vöröset vagy fehéret.) Pl. a vöröshöz szoktam adni almakockát vagy ananászkockát. Isteni. Pláne egy pohár jó minőségű száraz vörösborral... :-)

2010. jan. 23. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

köszike! csak először csinálok egész kacsát, és szeretném elbűvölni az itthoniakat:D

már párolom jó sok hagymán és sárgarépán egy kis almával...

akkor a fehér boros méz marad...

remélem jól fog sikerülni, nyersen elég jól nézett ki:D

2010. jan. 23. 12:48

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!