Mit csináljak csontos kareajból?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 09:15
2/8 anonim válasza:
szeletelve én megsütöm tepsiben(fűszerezve rá vöröshagyma)egészben tehetsz bele egy darab kolbászt fűszerezed és megsütöd.
3/8 A kérdező kommentje:
egészben van!És tepsiben hogy,meddig kell sutni hogy ne száradjon ki?
2010. dec. 1. 09:35
4/8 anonim válasza:
Egészben jól besózva - tedd tepsibe, és fóliázd le hermetikusan. kb 170 fokra tedd a gézt, nála, 3-as gomb, és kb másfél óráig süsd. Akkor nézd meg puha-e, és ha igen, vedd le a fóliát, és süsd nagyobb lángon még 20 percet. Ha bőrös, akkor mig ki nem pattog a bőre.
5/8 A kérdező kommentje:
ez jol hangzik de nincs alufoliám:-(
2010. dec. 1. 09:54
6/8 anonim válasza:
azért egy kis zsírt meg egy kis vizet tegyél alá, és úgy fóliázd le.
éles késsel több helyen megszúrhatod, a nyílásba fokhagyma
szeletkéket dugsz, nagyon finom íze lesz.
hosszú a sülési ideje, legalább másfél óra, úgyhogy félidőben nézzé rá, nem kér-e egy kis vizet meg.
ha teljesen puha, akkor süsd tovább fólia nélkül , épp, hogy megpiruljon, ne tovább.
üdv.
7/8 anonim válasza:
akkor, ha van valami fedeles jénaid, vagy ha az sincs akkor sűrűn locsolgatva süssed.
8/8 anonim válasza:
vagy felestd el az egybensült húst:) csontozd ki, a csontból nagyon finom orjaleves lesz.
a szeletek pedig legfinomabbak kirántva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!