Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék kenyérsütőgépet...

Szeretnék kenyérsütőgépet vásárolni. Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kétlapásosra gondoltam.

2014. febr. 6. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is dagasztásra és kelesztésre használom. Fánk, pizza, kenyér, lángos tészta, bármi... Aki robotgép nem melegít alulról, mint a kenyérsütő. Azthiszem, hogy 5 vagy 10 euro volt egy Tescos kiárúsitáson, annyiért nekem nem luxus csak dagasztásra használni.
2014. febr. 6. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyuknak Moulinex és Elta van, nagymamámnak nagyon drága Electolux, egyikkel sem lehet normális kenyeret sütni, furcsa íze lesz, pedig rengetek receptet és lisztet kipróbáltak. Dagasztanak és kelesztenek benne, inkább villanysütőben sütik meg, sokkal finomabb lesz. Én is úgy tapasztaltam, hogy kizárólag a gyümölcskenyér lesz finom benne.
2014. febr. 6. 19:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! :) Ment mindenkinek a zöld kezecske! Hát akkor lehet mégsem veszek! :)
2014. febr. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!