A banán+tojás palacsinta mennyire egészséges?
Aki nem ismerné: [link]
Nem szeretem a banánt, nem az izével van bajom, hanem az állagával, nehezen tudom megmagyarázni, hogy miért. A legtöbb gyümölccsel így vagyok sajnos, ezért nem is eszem őket.
Így palacsintába viszont megenném, kérdés, hogy sütés után mennyi marad a vitamin tartalmából? Egészséges marad így? Mennyire nevezhető ez az étel így egészségesnek?
Szerintem így már mindenképp kevésbé,főleg az olaj miatt...de finomnak biztosan finom.Az tény,hogy a banán magában egészségesebb mint így.Én a palacsintatésztába szoktam almát reszelni,nagyon finom!:)
de szerintem ezek még mindig egészségesebbek mint a sima olajos tésztás palacsinták.Próbálj spórolni az olajjal.
Szerintem jobb!:)
Igen! Úgy próbáld ki
Ha nincs benne liszt (vagy ahhoz hasonló akármi), akkor ezt inkább nevezném banános-omlett-nek, mint palacsintának!
Persze attól még lehet finom!!!!
Egyszer muszáj volt kipróbálnom, finom volt nagyon. Viszont alapvetően kerülöm a gyümölcsök hőkezelését, nem is hallottam arról semmi jót, de ösztönösen is zavar... Inkább nyersen teszem a gyümölcsöket a palacsinta közepébe :)
A hőkezelt gyümölcsön kívül semmi akár potenciálisan problémás dolgot sem látok, pontosabban zsiradék és zsiradék között különbség van, de ehhez én nem értek eleget ahhoz, hogy most megmondjam a tutit. A sok zsírral szerintem nincs baj, legföljebb a zsírban és szénhidrátban egyzerre gazdag étrend nem tesz jót az ember vonalainak, s lehet, hogy más problémát is okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!