Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit szoktatok főzni, ha...

Ti mit szoktatok főzni, ha valami gyorsat akartok, de nem tésztát és nem salátát?

Figyelt kérdés

2014. jan. 29. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gombapörköltet , rizzsel .Bármikor képes vagyok megenni, tejföllel vagy anélkül is. Nagyon hamar kész, ami kb 20-25 perc, rizstől függ.
2014. jan. 29. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:

natur szelet rízs

paprikás krumpli

tojás pörkölt

resztelt máj

2014. jan. 29. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
tepsiben sült kefíres krumpliprósza
2014. jan. 29. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi az a krumpliprósza?
2014. jan. 29. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen tócsninak is hívják.


Reszelt krumpli, só, bors, liszt kefir (ez el is hagyható) Összekeverni. A krumpliból ha kinyomod a levet ropogósabb lesz. Bele egy kizsírozott tepsibe a tetejét tejföllel megszórni kicsit be a sütőbe és pirosra sütni.


Lehet olajban is sütni, akkor kefir nem kell bele, viszont finom hozzá a reszelt sajt és a tejföl.

2014. jan. 29. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

mákos nudlit

zöldborsófőzelék

2014. jan. 29. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
Mifelénk is tócsni, vagy krumplipacsni, de tényleg gyors és finom :)lehet turbózni hagymákkal, fűszerekkel, ha kisült reszeltsajttal is meg szoktuk szórni (ha van )
2014. jan. 29. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi a tócsnit és társait forró zsiradékban lepényszerűen sütjük ki:) (kanállal szaggatva a serpenyőbe, és kissé ellapítva)papírszalvétára szedjük, és akár önmagában, akár valami főzelék mellé fogyasztjuk.nagyon finom XD
2014. jan. 29. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:

Én is tócsniként ismerem.

Ja, és köszönöm az ötleteket.

2014. jan. 29. 12:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Csirkemellet felkockázok, befűszerezek, és kis hagymán meg leheletnyi olajon megpirítom.

Párolt zöldségkörettel és savanyúsággal eszem.

2014. jan. 29. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!