Spagetitt leöblititek hídeg vízzel mielött össze keveritek a feltéttel? Vagy a lecsöpögtett meleg tésztával keveritek össze?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 10:56
1/10 anonim válasza:
Én meleg vízzel öblítem le, mert a tésztának , ha frissen fogyasztjuk nem szabad kihűlnie. utána, ha lecsöpögött átforgatom egy kis olajon és után kerül rá a feltét.
2/10 anonim válasza:
Sokan vannak, akik nem öblítik le, azonnal tálalják a feltéttel.Én megszoktam a melegvizes öblítést, de ez nem szentírás. Mindenki ízlése, szokása szerint csinálja, nincs ebben semmi különös.
3/10 anonim válasza:
Igazából, most hogy kérdezed, hol így, hol úgy.
4/10 anonim válasza:
Nem szoktam leobliteni es összekeverni se a feltettel. Kulon találom őket.
5/10 anonim válasza:
Nem öblítem le. Az, hogy összekeverem e attól függ, hogy milyen a feltét.
Ha nem keverem össze, akkor egy kis olivaolajat teszek rá és átforgatom, hogy később se tapadjon össze.
6/10 anonim válasza:
én simán megsózom és úgy eszem meg, nincs feltét
7/10 anonim válasza:
Teszek sót és olajat bőven a vizébe, igy nem kell leöbliteni. Az öblités fő célja, hogy ne ragadjon. De lehüteni tényleg nem kell.
9/10 anonim válasza:
Jó minőségű tésztát nem kell öblíteni, nem tesz jót neki, most nem azokról beszélek persze, amiken 2 centi vastag keményítőréteg hab lesz. Sőt a jó tészták nem is ragadnak össze, főleg ha al dentére van főzve. Az olaszok van, hogy még a főzővizet is felhasználják, hogy lágyítsák a 'szószt'.
10/10 anonim válasza:
Nem szoktam leöbliteni, csak a nokedlit szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!