Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok nekem gyorsan...

Mondanátok nekem gyorsan elkészíthetö hideg-meleg egytálételeket?

Figyelt kérdés
Recepteket is kérek szépen.
2013. nov. 5. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Chilis bab csirkemellel -> Lehet venni alapport , én ezzel szoktam csinálni,finom ,és hamar megvan . : [link]

2013. nov. 5. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a csirkes paella.

2 felkockazott csikemellett olajon megpiritasz egy 150g felkockazott paprikas kolbasszal es kett cikk felapritott foghagymaval. Mikor latod, hogy a csirke kezd megpirulni hozzaadsz kb. 6 szall felvagott zoldhagymat, egy kaveskanal pirospaprikat, 1 felkockazott kaliforniai paprikat es 200g paella rizst (vagy rizotto rizst). Jol osszekevered es piritod kb. 2-3 percig majd raontesz 650ml "husleves" let (en vegetabol szoktam kesziteni vagy knorr zoldfuszer kockabol). Mikor latod, hogy a rizs mar felig megfott akkor hozzaadsz egy mareknyi zoldborsot (kiolvasztod elotte ha fagyasztott) es 3 felkockazott paradicsomot. Addig fozod amig a rizs megfott es a leve elparolgott. Ha szukseges potolod a folyadekot.

Rizotto rizst vagy paella rizst hasznalj mindenkeppen mert a tobbi nem szivja ugy magaba az izeket es nem lesz olyan finom. Nallunk ma pont ez lesz vacsira. En tegnap felvagtam mar elore a paprikat, kolbaszt, csirkemellet, zoldhagymat. Mara mar csak a foghagyma apritas meg a paradicsom felvagasa maradt. Igy kb. 20-25 perc alatt keszen van. Ha elore nincs elkeszitve akkor eltart kb. 40 percig mire az ember mindent felvag.

2013. nov. 5. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Jaj bocsi elfeljetettem irni, hogy amikor a hagymat, rizst es kaliforniai paprikat hozzaadod kell meg bele tenni egy kaveskanal kurkuma port. Bocsi.
2013. nov. 5. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a recepteket. :-)
2013. nov. 5. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit csináltál végül ? :)
2013. nov. 5. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyenlöre gyüjtöm az "infókat", és igen jó recepteket írtok. Ismételten köszönöm szépen! :-)
2013. nov. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!