Megfagyott káposzta? Kidobjam, vagy kiolvasztás után esetleg főzeléknek jó lehet még? Változik az íze?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 18:24
1/4 anonim válasza:
Amíg ki nem próbáltad, addig ki ne dobd: a káposztát simán le lehet fagyasztani. Ergo: a fagyott káposzta is felhasználható.Azonban feldarabolni szerintem addig kellene, amíg nem enged ki teljesen.Vagy tedd a fagyasztóba így egészben, és akkor vedd ki, ha fel szeretnéd használni. azt hiszem kicsit édeskésebb lesz az íze.
2/4 anonim válasza:
A káposzta mindent kibír. paradicsomoskáposztának pl nyugodtan megcsinálhatod.ne olvaszd ki, legyalulva rögtön kezdd el főzni.
Nem lesz olyan roppanós, mint általában, de ehető.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,holnap megfőzöm.
2014. jan. 26. 20:15
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vártam holnapig,kicsit vártam,míg nem volt már kő kemény,felvágtam és sós,babérleveles vízben forraltam pár percig. A leve finom,holnap folytatom a főzést.
Megírom majd a végeredményt.
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
2014. jan. 26. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!