Mit csináljak 2kg csirkemellel fogyókúra közben?
Vissza lehet fagyasztani de max egyszer csinálj ilyet!
Tehát eleve felszeletelve rakd el, hogy legközelebb csak annyit tudjál belőle kivenni, amennyi kel.
Most csak síma, sós vízben főzd meg, kis adagokban már akkor lefagyaszthatod. Amikor kell, akkor még felcsíkozhatod zöldségekkel összepárolgatni, tésztára mártás-alapot csinálni, vagy akár hirtelen-sültet készíteni belőle, bármit fogsz tudni még készíteni belőle.
A levet kis adagokban pl. tejfölös-dobozban, stb. fagyaszd le, majd jó lesz bableveshez, gulyáshoz, pörkölthöz "felöntő-lének"!!!
"ha nem zavar az esetleges ételmérgezés vagy a szalmonella lehetősége...."
Na, kezdődik, mikor a hülye okoskodik.
Nem értem, minek szól bele valaki, ha annyit ért hozzá, mint tyúk az abc-hez.
A baromfihúst eleve szalmonellával fertőzöttnek kell tekinteni, előhűtve, fagyasztva, 26-szor lefagyasztva, bárhogy.
A szalmonella ellen pedig alapos hőbehatási eljárással (gyk. sütés, főzés...) lehet védekezni.
Semmi köze a fagyasztáshoz, vagy nem fagyasztáshoz.
Úgyhogy lehet menni máshova trollkodni.
Az a hulye utolsó, akit a tükörben látsz.
Húst felengedes utan vissza fagyasztani csak es kizárólag hőkezelés utan lehet. Szalmonellat pedig nagyon ügyesen lehet összeszedni felengedes utan ujra fagyasztott hustol, de mindegy. Ver egész vallon magad es egyel egy kis ujrafagyasztott húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!