Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak 2kg csirkemellel...

Mit csináljak 2kg csirkemellel fogyókúra közben?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, a 2kg csirkemellből 200g-ot pároltam, többet nem nagyon akarok enni belőle naponta de a hűtőbe se tehetem vissza, kidobni szintén nem akarom. Ha párolom a maradék húst is az meddig áll el a hűtőben?

2014. jan. 26. 06:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Fagyaszto? Fel évig eláll. Ne egyben tedd el, hanem darabokban.
2014. jan. 26. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
kiolvasztás után nem gond ha visszateszem?
2014. jan. 26. 07:17
 3/17 A kérdező kommentje:
felvágom és megpróbálom visszatenni,félig még jeges...
2014. jan. 26. 07:22
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
De, gond. Amit kiolvasztassz, azt el kell készíteni, akkor lehet csak ujra fagyasztani. Ezért írtam, hogy darabokban fagyaszd le, akkor nem kell az egészet kiengedni.
2014. jan. 26. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Azt mar ne rakd vissza. Főz vagy parold meg es kis adagokban fagyaszd le ujra.
2014. jan. 26. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
15%

Vissza lehet fagyasztani de max egyszer csinálj ilyet!


Tehát eleve felszeletelve rakd el, hogy legközelebb csak annyit tudjál belőle kivenni, amennyi kel.

2014. jan. 26. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Akkor rakd csak vissza felengedes utan, ha nem zavar az esetleges ételmérgezés vagy a szalmonella lehetősége.....
2014. jan. 26. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Most csak síma, sós vízben főzd meg, kis adagokban már akkor lefagyaszthatod. Amikor kell, akkor még felcsíkozhatod zöldségekkel összepárolgatni, tésztára mártás-alapot csinálni, vagy akár hirtelen-sültet készíteni belőle, bármit fogsz tudni még készíteni belőle.


A levet kis adagokban pl. tejfölös-dobozban, stb. fagyaszd le, majd jó lesz bableveshez, gulyáshoz, pörkölthöz "felöntő-lének"!!!

2014. jan. 26. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
52%

"ha nem zavar az esetleges ételmérgezés vagy a szalmonella lehetősége...."


Na, kezdődik, mikor a hülye okoskodik.

Nem értem, minek szól bele valaki, ha annyit ért hozzá, mint tyúk az abc-hez.


A baromfihúst eleve szalmonellával fertőzöttnek kell tekinteni, előhűtve, fagyasztva, 26-szor lefagyasztva, bárhogy.

A szalmonella ellen pedig alapos hőbehatási eljárással (gyk. sütés, főzés...) lehet védekezni.

Semmi köze a fagyasztáshoz, vagy nem fagyasztáshoz.

Úgyhogy lehet menni máshova trollkodni.

2014. jan. 26. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
20%

Az a hulye utolsó, akit a tükörben látsz.

Húst felengedes utan vissza fagyasztani csak es kizárólag hőkezelés utan lehet. Szalmonellat pedig nagyon ügyesen lehet összeszedni felengedes utan ujra fagyasztott hustol, de mindegy. Ver egész vallon magad es egyel egy kis ujrafagyasztott húst.

2014. jan. 26. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!