Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik tortát süssem szülinapra?

Melyik tortát süssem szülinapra?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(Minél könnyebb elkészíteni, annál jobb..)

2014. jan. 21. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nagymami-tortája
2014. jan. 21. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Eszterházy torta a legkülönlegesebb, én biztos ezt választanám.

A nagymami torta sem lehet rossz, de az szimpla csokitorta. A marcipánt nem szeretem, ráadásul a csokis-gesztenyés-marcipános torta borzasztóan tömény lehet, ugyanúgy, mint a bounty torta, pedig a kókuszt kifejezetten szeretem.

2014. jan. 21. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, kihagytam a habtortát. Az is tetszik, kifejezetten habcsókrajongóknak való. De akkor is az Eszterházy a nyerő nálam. :)
2014. jan. 21. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a meggyzselés gyönyörű,nálam az a befutó!

Én le lennék nyűgözve egy ilyen tortától...

2014. jan. 21. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Most tanulmányozom a recepteket.. Szerintetek a nagymamit és a meggyzselés tortát össze lehet vonni?

Úgy értem, hogy a tészta lenne a meggyzselésé, mert az ünnepelt nagyon szereti a marcipánt. A bevonat csokiból lenne. A krém egyik része lenne a nagymamiből, másik pedig a marcipános tejföles krém lenne (3 lapra vágnám a tésztát). Szerintetek így milyen lenne?

Vagy csak maradjak a marcipános tésztánál és csokis krémnél?

Azért nem jó ez a nagyon habos megoldás, mert a tortát 15O km-t kell utaztatnom autóban és az sem lesz ki fogja. :S

2014. jan. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!