Mennyi idő után dermed meg a kocsonya? Mit tehetnék bele hogy előbb meg dermedjen? Már kb 5 órája főzöm .
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 16:52
1/7 anonim válasza:
semmit..tök normális ez a főzési idő..
2/7 anonim válasza:
Ha nem ul sok a viz a húsokhoz képest, illteve ha megfelelö húsféléket vettél, akkor ennyi idönek elégnek kell lennie. Egy merökanálcsnit tegyél a hütöbe és ha egy óra alat megdermed, akkor jó, ha nem akkor zselatinnal tudod megmenteni. De csak akkor vedd, ha tényleg szükséges, mert egyébként elöfordul, hogy nem fogod todni elvágni, olyan kemény lesz töle.
3/7 anonim válasza:
2-iknak igaza van,a zselatintól megáll,de nem lesz jó íze tőle.Ha benne vannak a megfelelő alapanyagok,csülök,bürke,sok fokhagyma,...stb..akkor meg fog az állni.Én 5-6 órát szoktam főzni,és nem szeretem bele a zselatint.Tedd amit javasolt,tegyél be kicsit belőle a hűtőbe,meglátod milyen lesz.
Amúgy volt már amikor kanállal ettük,mert nem dermedt meg rendesen,sok volt benne a piros husi,semmi bürke,kevés csülök.De ízre fenomenális volt akkor is.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértem, de azt gondolod, hogy a fazékban fog megdermedni?
Ott folyékony mint a húsleves. Ha kimered tálakba és hűvösre teszed, akkor reggelre megdermed.
5/7 anonim válasza:
Én szerintem is a kérdö lehet azt vàrja hogy a fazékban deermed:)
Szedd ki hüvös helyre rakd,màsnapra meg dermed!
6/7 A kérdező kommentje:
nme gondoltam hogy a fazékba dermed meg Te.
2009. dec. 2. 17:52
7/7 anonim válasza:
Ha megfelelő húsok,és sok bőr van bene és nem sok a víz,akkor 4-5 óra elég,Általában,ha a csontról már lejön a hús,akkor kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!