Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Reggel éhesen ébredek, eszek...

Reggel éhesen ébredek, eszek rá 1-2 óra és jön az éhség mintha órák óta nem ettem voln aés ennem kell. MI lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
ez megy hetek óta és az orvosok mind mást mondanak.valakinek tapasztalat?tényleg olyan érzés mintha hetek ota nem ettem voln aés ennem kell azonnal...tippeket tapasztalatokat várok.nem vagyok terhes
2014. jan. 12. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit szoktál enni reggelire?

Nem hiszem sajnos, hogy itt a gyakorin bárki jobban tudná, mint az orvosok. De az éhségrohamot hirtelen vércukor -leesés vagy gyomorsav problémák okozhatják például.

2014. jan. 12. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam hatha volt igy valaki..
2014. jan. 13. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én voltam, nálam ez a kettő gond állt fenn (első válasz írója voltam). Remélem nálad is hamar rendbejön!
2014. jan. 13. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is az ingadozó vércukorszintet mondanám.

Próbáld ki a zabpelyhet reggelire. Nagyon laktató és egészséges. Hátha ez megszünteti a problémádat.

2014. jan. 13. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
igen inzulinrezisztenciára gyanakodtak de csináltam a diétát és smemi javulás.most voltam dokinál,pajzsmirigy és inzulintermelő daganat vizsgálat.a cukrom eleinte esett le,az régota nem esik le.
2014. jan. 13. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:

ÉN terhességi cukros voltam és ott azt mondták, hogy teljes kiőrlésű dolgokat egyek, mert nem dobja úgy meg a cukromat.

A teljes kiőrlésű cuccoktól később leszel éhes, mint pl a túróruditól vagy édes pékárutól.

Nem tudom miket eszel, de próbálj minél kevesebb szénhidrát tartalut és persze ne sok cukrosat.

Amúgy nekem terhességem elején ilyen volt, rögtön de azonnal éhenhalok érzés. De ha nem az vagy akkor inkább a cukroddal lesz valami.

2014. jan. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!