Reggel éhesen ébredek, eszek rá 1-2 óra és jön az éhség mintha órák óta nem ettem voln aés ennem kell. MI lehet ennek az oka?
Mit szoktál enni reggelire?
Nem hiszem sajnos, hogy itt a gyakorin bárki jobban tudná, mint az orvosok. De az éhségrohamot hirtelen vércukor -leesés vagy gyomorsav problémák okozhatják például.
Én is az ingadozó vércukorszintet mondanám.
Próbáld ki a zabpelyhet reggelire. Nagyon laktató és egészséges. Hátha ez megszünteti a problémádat.
ÉN terhességi cukros voltam és ott azt mondták, hogy teljes kiőrlésű dolgokat egyek, mert nem dobja úgy meg a cukromat.
A teljes kiőrlésű cuccoktól később leszel éhes, mint pl a túróruditól vagy édes pékárutól.
Nem tudom miket eszel, de próbálj minél kevesebb szénhidrát tartalut és persze ne sok cukrosat.
Amúgy nekem terhességem elején ilyen volt, rögtön de azonnal éhenhalok érzés. De ha nem az vagy akkor inkább a cukroddal lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!