Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Most este éhes vagyok mit tegyek?

Most este éhes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
most ilyenkor vagyok éhes de nem szeretnékmár ilyenkor zabálni. aludjak el gyorsan hogy véletlenül se egyek vagy igyak gyümölcs lét ?

2013. aug. 31. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyál egy bögre tejet. :)
2013. aug. 31. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyümölcslé még messze nem a zabálás kategória :) Én most ettem egy kis sajtot mert kopogott a szemem az éhségtől. :D
2013. szept. 1. 00:03
 3/5 anonim válasza:
egyél, egyszer élünk:D YOLO!
2013. szept. 1. 00:19
 4/5 Etho válasza:
Kimész,feloltod a villanyt.Kiveszed a kajádat,(megmelegited ha ugy van),elmész a Wc re megmosod a tarkód,hugyozol,kezet mosol aztán arcot is aztán visszajössz kajával a gép elé és kockulsz gép előtt kajával.Tiszta jó már xD
2013. szept. 1. 01:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vacsoraztal rendesen akkor ne egyel,mert csak a faradsagtol lehetsz ehes vagy az unalomtol. Moss fogat,igyal egy pohar vizet es fekudj le,vagy olvass. Ne szokj ra a kesoi evesre.
2013. szept. 1. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!