3/9 anonim válasza:
Kefírt,almát,narancsot,paradicsomot sóval,zsírszegény túrót,vagy amit nagyon megkívánsz:)Én minden este egy félig megfagyott kefírt kanalazok be,egyszerűen imádom:)
4/9 anonim válasza:
Én is kajás vagyok...gyerünk fosszuk ki a hűtőt, azt hiszem van még krémes....
5/9 anonim válasza:
Igyál egy nagy pohár vizet. Én is ezt csinálom.
6/9 anonim válasza:
Feküdj le aludni. Komolyan. Ilyenkor már ne egyél semmit. Ha meg tudod állni 1-2 hétig, utána már este nem is fogod annyira kívánni.
7/9 anonim válasza:
Pár falat akármit, nem ettől fogsz elhízni, a sok hülyének üzenem, éjjel sem áll le az emésztés. Egyél egy fél szelet kenyeret, az eltelít. Vizet azért utálok ilyenkor inni már, mert akkor meg arra riadok, hogy pisilni kell...
8/9 anonim válasza:
így van nem áll le az emésztés, de az alvás pont nem arra van kitalálva hogy a tested teljes erővel emésszen mert nem bírtad ki hogy ne zabálj későn
9/9 anonim válasza:
"a sok hülyének üzenem, éjjel sem áll le az emésztés"
Ja, be kell kajálni lefekvés előtt, hiszen 6-8 óráig semmit nem tudunk enni!! :DDDD
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!