Milyen pépes ételeket készítsek, hogy ne kínozzon az éhség és változatos is legyen?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam fogorvosnál és pár napig csak pépeset ehetek.2009. febr. 20. 08:54
1/3 anonim válasza:
Ha kihúzták a fogad, akkor a tejes dolgokat is kerülni kell pár napig.
Viszont ha nem húták, ki ehetsz főzelékeket (pl. sárgaborsó botmixerrel pépesítve), krumplipüret. Leveseket.
2/3 anonim válasza:
A tejes dolgokat mindenképpen kerülni kell. Én foghúzáskor vagy szájsebészeti műtétek után üveges bébiételt szoktam enni. Csak sózni szoktam egy kicsit és úgy már nagyon fincsi. Tökfőzelék, vadas marhahús, paradicsomos burgonya, szóval sok féle van a bébiételek között. Igaz nem olcsó, de a lányom is ezt eszi hiszen még csak 9 hónapos:) Mielőbbi gyógyulást neked.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:-)
2009. febr. 22. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!