Pogácsát egész tojással kell lekeni vagy csak a sárgájával vagy csak a fehérjével?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 15:51
1/3 anonim válasza:
Bármelyik jó választás.De felvert egész tojással szoktam.
2/3 anonim válasza:
Mindegyik jó, de pl , ha szűkében vagyunk a tojásnak, tejjel is le lehet kenni.
Én pl a pitét 1 tojásfehérjével, amit egy kiskanál tejföllel elkevertem , azzal kenem le. Ugyanis a pitébe csak 1 sárgája kell, így hasznosítom az 1 fehérjét. nagyon szép pirospozsgás színe lesz a sütinek.
Szóval több lehetőség is van, ami éppen adódik azzal csinálhatod.
3/3 anonim válasza:
Lehet vízzel/margarinnal, ami van éppen azzal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!