Egész szelet disznócsülköt hogyan tudnám grillezve elkészíteni?
:D
Ez nekem sehogy se jön össze, hogy akarod borral öntözni ha grillrácsra rakod?
Leöntözöd a tüzet vagy a faszenet?
Amúgyis a marhahúst szokták borral csinálni.
Figy tekerd be alufóliába és úgy süsd meg.
De szerintem jobban járnál ha tepsibe raknád, és bor helyett sörrel locsolgatnád ha ropogósat akarsz, vagy a saját zsírjával.
Az valószínűleg nem csülök volt, de ha mégis az lett volna, akkor nem lehet grillen megsütni.
Egy csülöknek kell vagy 2,5 óra sülés, nem alkalmas grillezésre.
Az amerikai hús feldolgozás/előkészítés teljesen más mint az európai, akár 3 hétig is érlelhetik vákuumban, mire sütésre kerül a sor, és a vágás technika is más, szóval ez így nem fog működni.
Egyébként a csülök több okból sem lehet kicsit nyers.
Egyrészt tele van olyan élősködővel, hogy ha nyers sertéshúst eszel, akár a lábad is levághatják orbánc miatt,
másrészt egy olyan kőkemény húsról beszélünk, amit még Bear Grills se tudna nyersen megenni.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ha át van sütve, akkor szénné van égve, tudni kell jól megsütni.
Ha valami igazán jót akarsz, tanuld meg úgy megsütni, hogy mire a hús vaj puhára sül, addigra a bőre ropogósra szinte porhanyósra süljön.
Grillezéshez meg grillezhető húsokat használj, mert emellett éhen maradnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!