Mit tegyek a lángos tésztába hogy ropogós maradjon ha kihül? így készítem: liszt élesztő cukor tej só.
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 12:45
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! megpróbálom.
2009. nov. 28. 13:00
3/6 anonim válasza:
Az igazi lángosba tesznek főtt krumplit is. Az íze is jobb lesz és ropogós marad a lángos.
4/6 anonim válasza:
Sztem ha kihűl, már megpuhul, akármit is teszel bele.Ez még a kenyérrel is így van, gumi lesz a héja.Viszont a tésztát lefagyaszthatod nyersen, és ha kiengeded a szokásos módon, utána megkeleszted, simán frisset tudsz enni. CSak azért írtam, ha esetleg túl sok a tészta. Mi kefirt szoktunk bele tenni, és hűtőbe téve nem romlik meg olyan hamar, és ott is kel tovább:)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 28. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!