SOS! Mivel lehet klopfolni? Kalapács jó rá?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 15:07
1/7 anonim válasza:
Kalápács az durva lenne !!
sodrófa , nyeles vágódeszka ,öntöttvas serpenyő ,
3/7 anonim válasza:
Klopfoló? :)))
Esetleg kisebb edény... a lényeg, hogy a rostokat fellazítsd, de a húst ne verd szét teljesen!
4/7 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a kalapácsra, mert annak van is súlya, meg éle. És pont van itthon egy vadiúj. Persze klopfoló lenne a legjobb, de azt most hirtelen nem tudok szerezni :D
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 29. 15:26
5/7 anonim válasza:
Egy pezsgősüveg alja is jó szolgálatot tesz, nálam már bevált!
6/7 anonim válasza:
A kalapács is jó, de az oldalát, ne az ütőfelületét használd. így megvan a súly , de jobban eloszlik a hús felületén.Azért egy darab folpackkal betekerheted:)
Az új évben az első beszerzés egy húsklopfoló legyen:)
7/7 anonim válasza:
Rakd neylon-zacsiba a husit, és adjad neki, ami a kezed ügyébe kerül. Teljesen mindegy, a lényeg a végeredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!