Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a húst kiverni/klo...

Hogyan kell a húst kiverni/klopfolni?

Figyelt kérdés
Elég kezdő vagyok, de mindennek eljön az ideje ugyebár. Az rendben van, hogy a szélétől kezdve klopfoljuk a közepéig, de utána az inakkal mit kell csinálni?
2011. júl. 1. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Az inakat vágd át egy éles késsel.
2011. júl. 1. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!