Miért mondják, hogy undorító a szalonnás-cukros túróstészta?
Ez így a legfinomabb. Aki szerint meg undorító, az ne egye, oszt jónapot :-)
Nem tudja, mit veszít...
Szia.
Szerintem sem undorító, bár én így még nem ettem.
Volt olyan, hogy szalonnával ettem, aztán meg desszertnek cukrozottan...
Viszont a majonézes válaszoló sincs egyedül, mert én is szoktam majonézes kenyeret enni, de a pörköltes tésztára is azt nyomok!:-)
Nekem elég ijesztő a füstölt íz cukorral!
És a cukros-zsíros kenyeret sem akarom, pedig ovis koromban az gyermek-népélelmezési alapcikk volt :)
De, a mogyorókrémes kenyeret mindenki szó nélköl megeszi, pedig az se más mint cukros-zsíros-kakaós kenyér!
Na, mondjuk nekem ettől a kakaós-tészta ötlettől is ketté áll a fülem! Még otthon haggyán lenne, ha egy gyerek így eszi, de hogy a menzán ezt adják!!??!!
húú, vannak meredek párosítások! de jó, hogy nem vagyok egyedül a cukros-szalonnás párosítással. egyik barátnőm a kalácsot felvágottal eszi, a párom pedig cseresznyebefőttel a rántott húst.
amúgy azért kérdeztem, mert a környezetemben mindneki szerint gáz így a túróstészta, de én el sem tudom képzelni máshogy.
Én is igy eszem! Jó dédi mama rászoktatott.:) Imádom.
Anyum pedig oviban cukorral,itthon sósan eszi.
Egyébként a rántott husihozt én is eszek kompótot/beföttet.
Nekem is így tanították, én még máshogy nem is láttam csak így.Mi a túrót kikeverjük tejföllel és cukorral, összedobjuk a tésztával és rá a sült szalonna.Én imádom.
Egyébként nem tudom ki pontozgat lefele... hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!