Nagyon nagy segítség?! mikor rakjam bele a halászlébe a belsőségeket? Az alaplébe és azt is passzírozzam bele? SOS!
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 06:42
1/6 A kérdező kommentje:
ja és a nyesedékeket???!
2013. dec. 24. 06:45
2/6 anonim válasza:
A nyesedéket tedd bele az alaplébe, de a belsőséget csak az átpasszírozott lébe, a vége előtt pár perccel.
3/6 doboszoli válasza:
Én is így tennék, ill. miután az ikrát nem anyira szeretjük, azt bele szoktam passzírozni az alapba, de ez hangulatfüggő.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom!!!! eletmento valaszok!!!
2013. dec. 24. 07:20
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon hamar teszed bele az ikrát és a haltejet akkor kemény lesz. Nem lesz ízletes. Ahogy már javasolta a válaszoló, csak néhány percet főzd. Jó étvágyat és kellemes Karácsonyt kívánok.
6/6 anonim válasza:
A főzés végén a már átpasszírozott lébe tedd bele a belsőségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!