Lianann kérdése:
Mikor kell a húslevesbe a belsőségeket belerakni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 09:01
1/8 anonim válasza:
Szívem szerint azt írnám, hogy soha, mert a húsleves húsból van... De ha ragaszkodsz hozzá, akkor a zúzát a hússal együtt, a májat 10-15 perccel azelőtt, hogy elkészül (de a lemálló darabok zavarossá teszik a levest, jobban jársz, ha kiveszel külön kislábasba 1 merőkanál levet és abban főzöd meg). A szívet nem tudom, még sosem főztem.
2/8 anonim válasza:
Nálunk ez úgy szokott lenni, hogy egy kis főzőlében, vagy sima vízben, külön lábasban főzzük meg az ilyeneket.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 18. 09:49
4/8 anonim válasza:
én a szívet belesteszem az elején, májat a vége előtt fél órával.
5/8 anonim válasza:
Én egyszerre rakom fel főni mindet, hideg vízbe. Sosem töredezett, mállott a máj, a húsoknak, belsőségeknek kiváló volt az állapota és íze mindig. Ezért szerintem nem kell semmit külön főzögetni.
6/8 anonim válasza:
Zúza a hússal együtt, a többinek elég 10 perc.
7/8 doboszoli válasza:
Hideg vízbe egyszerre mindent.
Szerintem.
8/8 A kérdező kommentje:
hideg vízbe rakatam, jó lett:) köszi mindekinek
2012. jan. 26. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!