Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szoktátok csinálni a...

Hogy szoktátok csinálni a húslevesbe a tölteléket, mikor kell bele tenni illetve kivenni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Húslevesbe tölteléket? Levesbe tölteléket? Mit? Daragaluskát szoktak főzni de azt nem a levesbe hanem külön és csak tálaláskor szokták hozzáadni.
2010. szept. 14. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Én mindíg közvetlenül a levesbe főzöm a tésztát vagy a daragaluskát.
2010. szept. 14. 18:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Arra gondolok amikor zacsiba beleteszik a tölteléket és úgy főzik a levesben.Főtt hússal együtt nagyon finom.Bár nekem nem igazán akar sikerülni.Vagy túl kemény vagy épp ellenkezőleg.
2010. szept. 14. 19:25
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Megvárom,míg megfő a leves,aztán rásimitom a husit és a tésztát,az egészet óvatosan feltekerem,azután megsütöm.szeletelve tálalom.(Először a tölteléket csipegetem ki belőle) ;)
2010. szept. 14. 19:26
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Valaki elmondaná, hogy MILYEN tölteléket tesznek a húslevesbe? Már több, mint 40 éve fözök, rengeteg receptet ismerek, több szár szakácskönyvet elolvastam már, de olyanról még nem hallottam, hogy húslevesbe töltelélet tesznek.
2010. szept. 14. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

HALLÓ!!!!

Milyen töltelékröl van szó!?1!?!?!?

Segitsen valaki!!!!

2010. szept. 15. 07:39
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

"Megvárom,míg megfő a leves,aztán rásimitom a husit és a tésztát,az egészet óvatosan feltekerem,azután megsütöm.szeletelve tálalom."

Nem értem, mire simitod a húst a levesre? -, meg milyen tésztát - mert nálunk a levesbe cérnametéltet teszünk, de azt nem lehet a rásimitani semmire meg feltekerni? Ird már le, hogy mit is csinálsz, mert igy érthetetlen az egész.

2010. szept. 15. 07:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Véletlenül nem szabolcsi vagy? Ott "szokás" tölteléket tenni a levesbe. Egyébként szerintem arra gondoltál, amit a töltött tyúkba szoktak rakni?
2010. szept. 15. 07:50
 9/14 anonim ***** válasza:
2010. junius- hó - 20.-án 9 óra 13-kor tették fel ezt a kérdést, ott a válasz is rá.
2010. szept. 15. 08:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Példa:www.tutireceptek.hu/huslevesben-fott-toltelek-g-sogorasszony-receptje-szerint-v10 -

miteszikaharommano.freeblog.hu/.../Husleves_fott_hus_es_toltelek_vasarnapi_ebedkent_a_la_Nikiju/ -

Próbáld ki nagyon finom!!!!!!!!!!

2010. szept. 15. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!