Hogy szoktátok csinálni a húslevesbe a tölteléket, mikor kell bele tenni illetve kivenni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:38
11/14 anonim 

válasza:

8:36-os: "2010. junius- hó - 20.-án 9 óra 13-kor tették fel ezt a kérdést, ott a válasz is rá."
Be tudnád ezt linkelni, mert nem találom.
A kérdezö által beirt oldalakat sem tudom megnyitni, pedig most már kiváncsi lettem.
Köszi!
12/14 anonim 

válasza:

Én a daragaluskát is belefőzöm, és a tésztát is.
Annyi, hogy előtte kiszedem a húst és a leveszöldségeket.
13/14 anonim 

válasza:

Én anyósomtól tanultam, ő szerencsi. Kell hozzá: 3 tojás, egy elkapart csirkemáj(elhagyható), 1 db vízben áztatott, kinyomkodott zsemle, kb 1 maréknyi aprított petrezselyem zöldje, 1 evők zsír, 3 evők rétesliszt, só, kevés bors, vegeta, 1 kávésk szódabikarbóna. ezt összekutyulom. Folpackot kiterítek a pultra, zsírral vékonyan kikenem, rá a tölteléket, szaloncukorhoz hasonlóan összetekerem. Akkor teszem a levesbe, ha már csak kb fél órát akarom továbbfőzni. Mikor látom, hogy "kérge" lesz, tehát a széle már megfőtt (10 perc), akkor lehúzom róla a fóliát és tovább főzöm kb 15-20 percet. Ne főjön szét! Levesbetétnek esszük, vagy a főtt husi mellé karikázom köretnek.
14/14 anonim 

válasza:

14:25-ös: Köszi a választ, meg a magyarázatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!