Ti hogyan olvasztjátok ki a fagyasztott halfilét? Hogyan kell?
Gondolom holnap szeretnéd elkészíteni.
Ma este (most) nyugodtan tedd a hűtő normál részébe. Ez reggelre ki fog olvadni méghozzá kíméletesen.
Ha a víztartamát akarod csökkenteni a halnak, akkor be kell sózni. sztem 3-4 órával előbb (mint a sütés) sózd be durva szemű sóval! 2 óra is elég, ha nem akarod nagyon szárazra.
panírozás előtt dörzsöld le róla a sót, itasd le papírtörlővel a nedveket.
panírozni gondolom tudsz... ;-) (liszt tojás morzsa)
érdemes panco morzsát használni, vagy ahhoz hasonlót. ez azért jó, mert csak a kenyér fehér részéből csinálják, így sütéskor egyenletes aranybarna lesz a panír, nem lesznek benne kesernyés részek, mint a szokásos egész-kenyeres morzsa használatakor.
A halnak nem kell sok idő, hamar megsül, viszont ki is szárad, ha sokáig sütöd, és akkor rágós lesz.
javaslom 190°C-os olajat használj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!