Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogyan olvasztjátok ki a...

Ti hogyan olvasztjátok ki a fagyasztott halfilét? Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Alaszkai tőkehalfilét vettem,és most csinálnám először.miikor vegyem ki a fagyasztobol?ki vegyem a zacsibol is?mivel itassam le?minden lépést irjatok le a panirozásig kérlek.nem szeretném,hogy olyan trutyis legyen,sajnos sok helyen ettem már olyant :-(
2013. dec. 23. 14:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom holnap szeretnéd elkészíteni.


Ma este (most) nyugodtan tedd a hűtő normál részébe. Ez reggelre ki fog olvadni méghozzá kíméletesen.


Ha a víztartamát akarod csökkenteni a halnak, akkor be kell sózni. sztem 3-4 órával előbb (mint a sütés) sózd be durva szemű sóval! 2 óra is elég, ha nem akarod nagyon szárazra.


panírozás előtt dörzsöld le róla a sót, itasd le papírtörlővel a nedveket.


panírozni gondolom tudsz... ;-) (liszt tojás morzsa)


érdemes panco morzsát használni, vagy ahhoz hasonlót. ez azért jó, mert csak a kenyér fehér részéből csinálják, így sütéskor egyenletes aranybarna lesz a panír, nem lesznek benne kesernyés részek, mint a szokásos egész-kenyeres morzsa használatakor.


A halnak nem kell sok idő, hamar megsül, viszont ki is szárad, ha sokáig sütöd, és akkor rágós lesz.

javaslom 190°C-os olajat használj!

2013. dec. 23. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!