Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsasült alá tehetek egy...

Kacsasült alá tehetek egy kevés fehérbort? Milyen lesz tőle a kacsa?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
Én is pont kacsát fogok sütni, már be van sózva. Holnap lesz. Biztos le leszek pontozva, de nincs az a kincs, amiért borral izesiteném, a finom kacsa zsirt ezzel elrontva. Egyébként sem vagyok a borral főzésnek barátja másban sem. Szerintem hányás ize van mindennek. A jó marhapörkölt is csak addig jó, amit bele nem öntik a bort. De hát ez az én izlésem. A kacsába egy almát fogok dugni, és belül megszórom az ujjaim közt jól megmorzsolt majorannával. Ennyi. Csak jó lehet!
2013. dec. 21. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Kacsa alá mondjuk én se raknék bort, bár nem vagyok ennyire ellene, mint az 1-es válaszoló. Rengeteg kaja van, amit feldob valamilyen alkohol... mindegy, nem ez a kérdés.

Annyit tudok hozzátenni, hogy ha mégis teszel alá bort, akkor vöröset tegyél. A kacsa egy barna húsú szárnyas, bírja a karakteresebb ízesítést.

2013. dec. 21. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!