Van tippetek hogy hogyan nem égne oda a kaja a gáztűzhelyben?
A jól működő gáztűzhelyben nem ég le semmi, ha kellő folyadékot teszel az étel alá!
Igyis ,ha odaég meg kell javíttatni, más megoldás sajnos nem vállt be nálunk.
Ha azt a rácsot, amire a tepsit rakod, több sorral betekered alufóliába, az is felfogja a hő jó részét.
Egyébként kertes házaknál bontott, törött cserép szokott lenni az udvar mélyén valahol összerakva. Csak fel kell hajtani egy ilyen házat, egész biztosan adnak 1-2 db-ot. Hazaviszed, megmosod, betekered az alufóliába, és már konyhakész is.
1-es!
Megmondanád, hogy a kérdező hova is rakjon kellő folyadékot ha pl. piskótát süt??????
Örülök a" nagyonokos" lepontozóknak!
Én azt írtam , hogy nálunk nem vált be az előttem elírók tippjei! KIPRÓBÁLTAM!!!!!! Szerintem világos amit írtam!
Igen, tényleg a cserép a jó megoldás, az eléggé szigetel... Ha kiírod a város nevét, akkor lehet, hogy valaki tud adni neked 1-2 db-ot :) Van itt segítőkész ember épp elég :)
Bár azzal számolni kell, hogy utána picit "lassabban" fog sütni (én legalábbis így jártam..., de kezelhető volt a helyzet).
Nekem egy lángelosztó alumínium tepsi van alul.
A cserép is jó lehet, csak akkor jóval hosszabb lesz a sütési idő.
Cserepet használtunk, mert szerelő sem tudta egyszer sem normálisan beállítani a gáztűzhelyet.
A sütési idő nem lett vészesen több, mondjuk egy 40-45 perces süteményt 5 perccel kellett tovább sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!