Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leveles tésztából lehet...

Leveles tésztából lehet pizzát sütni?

Figyelt kérdés
Van 1 csomag bolti, fagyasztott leveles tésztám. Lehet ebből pizza? Vagy mi mást készíthetek belőle?
2009. nov. 24. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ebből nem lehet pizza, az más tészta. a leveles az megnő levelesre, úgy már nem pizza a pizza

nyújtsd ki és szórj rá mondjuk sajtot, szezámmagot, köménymagot, és vágd valamilyen formákra, és süsd meg úgy sütőben!

2009. nov. 24. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet belőle sütni.Én sajtos rudat szoktam csinálni belőle,vagy sajtot szórok a tésztára és virslit csavarok belel(mikor megsült, kukorica salátával nagyon finom)vagy gesztenye masszát töltök bele és kis háromszöget hajtok belőle. :)
2009. nov. 24. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lekvárral kend meg és batyukat csinálj belőle, De pizzának nem lesz jó :-)
2009. nov. 24. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak pizzásat szoktam belőle csinálni,elvágom téglalapokra, pizzakrémet kis sonkával összekeverem, megkenem, utána félbehajtom,tetejét tojásal megkenem és rá sajt,nyami:)
2009. nov. 24. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy lehet bár a pizza tészta az kelt élesztős dúsított tészta csoport.de tökéletes a burek és a barhez készítésére amit ép úgy csinálhatsz mint a pizzát csak nem hajtod.egy jó tanács ha édes leveles a tésztád márpedig az akkor édes-savanyú mártást használj...finom lesz :-)
2009. nov. 24. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pizzás csigát jobban el tudnék belőle képzelni. A téglalap alakú tésztára pizzaszószt kensz, összetekered, majd ujjnyi vastag szeletekre vágod, s úgy sütöd meg.
2009. nov. 24. 21:04
 7/9 igabcsy ***** válasza:

20:33 Látod az ilyen válaszok miatt szeretem ezt az oldalt. Mert hirtelen felindulásból én is azt mondtam volna, hogy "Dehogyis lehet!" Hiszen egyik leveles tészta, másik kelttészta.

És miért ne??? Igaz nem hagyományos pizza lesz belőle, csak valami hasonló, de miért is kellene mindig egyformát enni??

Köszi az ötletet, egyszer kipróbálom!! :-))

2009. nov. 24. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha csak az lenne itthon és elkezdeném :)

Lesz ami lesz alapon.

Rossz nem lehet. :)

2009. nov. 24. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
süss belőle pizzás csigát:) nyújtsd ki,pakold meg pizzafeltétekkel, tekerd föl, darabold szét, szórj rá sajtot. nyami:)
2009. nov. 29. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!