Leveles tésztából (bolti) hogyan csináljak sajtos pogit?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 13:24
1/4 anonim válasza:
Még nem csináltam, de sztem ne nyújtsd ki vékonyra, hagyd vastagabbra (kb. 3-4 cm) és szaggatsd ki. Elvileg jónak kell lennie.
2/4 A kérdező kommentje:
énis ilyesmire gondoltam. köszi
2011. márc. 26. 14:09
3/4 anonim válasza:
Én ennél azért vékonyabbra nyújtanám, hiszen a forró sütőben gyönyörűen feljön a tészta. Én a bolti leveles tésztából készült sütit csak közvetlen sütés után szoktam sózni.
4/4 anonim válasza:
Max 1,5 cm-esre nyújtsd ki, úgy is szépen "megnő". Én pálinkáspohárral szoktam szaggatni. Tetejére kenj tojást és rá a sajtot. Pillanatok alatt kész van, és még éppen melegen a legfinomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!