A busát 2-3 napra fokhagymás borsos ,tejbe áztatom : Majd szárazra törlöm ,sózom ,borsozom : Kukorica lisztbe kis kávés kanál füstölt törött paprikát ,édes füszer paprikát keverek: Ebbe forgatom a halakat : majd vagy bő olajban vagy tepsiben grillezve sütöm meg : Ha tepsiben sütöm akkor a busát megmártom olajban ,hogy ne égjen meg :
Mindig nagy adagot készítek ,ami marad az megy 3-5 napra ecetes hagymáslébe pácolodni . Olyan lesz mint a csak sokkal ruszli , csak sokkal finmabb..
A másik verzió amit nagyon szeretek : A fokhagymás tejbe áztatott busát lecsepegtettem ,majd szalonnával ,fokhagymával megtüzdelem ,kivülröl és a busa belsejét fokhagymás ,borsos olajjal megkenem : Tepsibe fektettem letakarom ,majd amikor már a hal puha : tejfölben elkevert ,tárkonyt citromlevet ,öntök halra és 10 -15 perc alatt pirosra sütöm : Ha kicsit cifrázni akarom akkor erdei gombát párolok ,és ezt is belekeverem a tejfölös szószba ,de ilyenkor nem tárkonyt hanem petrezsemet teszek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!