Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó lesz így a mézeskalács?

Jó lesz így a mézeskalács?

Figyelt kérdés
Eléggé idő hiányában vagyok, nagyon nagy baj lenne ha nem hagynám állni egy napot a mézeskalács tésztát? egyből szeretném sütni, arra lennék kíváncsi hogy így is jó lesz-e?
2013. dec. 14. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Tésztától függ. Ha nem túl ragacsos, tudod nyújtani, akkor nem kell állni hagyni. Én a mézeskalács házikókat olyan tésztából készítem, amit nem kell állni hagyni.

[link]


Nem tudom, te milyen tésztát készítesz, de ha túl ragacsos is, általában az is elég, ha egy kis időre beteszed a hűtőbe, amíg nyújtható lesz.

2013. dec. 14. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
megcsinálom akkor én is így. köszönöm a segítséget! :)
2013. dec. 14. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
azt esetleg nem tudja valaki, hogy puhításhoz almát kell tenni a kalács mellé vagy csak alma héjat? ahány receptnél nézem mindenhol mást írnak :D
2013. dec. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!