Ilyenek kell lennie?
Életembe először főzök kakas pörit .most lett kész ,finom de ha megkotólom utána ragad a szám ..
Főztem már más húsokbol pörit ,de nem volt ilyen ..
Az enzimek,amik kifőnek a kakas húsából,attól olyan ragadós a pörkölt.
Ez a legjobb,amikor például főzöl otthon egy jó kis körömpörköltet pacallal.Mindenképp próbáld ki,biztos kedvenc lesz otthon ;)
Teljesen normális, a jó pörköltnek még a gőze is ragacsos... :)mivel benne van szíved -lelked, meg persze a kakaska minden alkatrésze, abból csak jó pörkölt "sülhet " ki.
Viccen kívül a csontos húsokból természetszerűleg egy ragacsosabb, zselésebb pörkölt készül, mint egy sima zsírtalan, csontnélküli alapanyagból.
gondolj a kocsonyára, de az egyszerűen megsütött csontos húsok príma pecsenyezsírjára, ami alul mindig egy kicsit kocsonyás szokott lenni.
ha most a kakaspörköltödet hidegre teszed, ugyanígy egy kocsonyás szaft fog alatta képződni.
ez pedig azt jelenti, hogy jól megfőzted, és nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!