Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ilyenek kell lennie?

Ilyenek kell lennie?

Figyelt kérdés

Életembe először főzök kakas pörit .most lett kész ,finom de ha megkotólom utána ragad a szám ..

Főztem már más húsokbol pörit ,de nem volt ilyen ..


2013. dec. 13. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha puha a hus, és a bőre is, persze, hogy ragad. Minél jobban ragad, annál jobb.
2013. dec. 13. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:

Az enzimek,amik kifőnek a kakas húsából,attól olyan ragadós a pörkölt.

Ez a legjobb,amikor például főzöl otthon egy jó kis körömpörköltet pacallal.Mindenképp próbáld ki,biztos kedvenc lesz otthon ;)

2013. dec. 13. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, a jó pörköltnek még a gőze is ragacsos... :)mivel benne van szíved -lelked, meg persze a kakaska minden alkatrésze, abból csak jó pörkölt "sülhet " ki.

Viccen kívül a csontos húsokból természetszerűleg egy ragacsosabb, zselésebb pörkölt készül, mint egy sima zsírtalan, csontnélküli alapanyagból.

gondolj a kocsonyára, de az egyszerűen megsütött csontos húsok príma pecsenyezsírjára, ami alul mindig egy kicsit kocsonyás szokott lenni.

ha most a kakaspörköltödet hidegre teszed, ugyanígy egy kocsonyás szaft fog alatta képződni.

ez pedig azt jelenti, hogy jól megfőzted, és nagyon finom.

2013. dec. 13. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!