Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütit süthetnék? Van...

Milyen sütit süthetnék? Van itthon egy csomó almám, és rengeteg darált dióm.

Figyelt kérdés
Mivel az almák közül pár darab kezd elérni, valamire gyorsan el szeretném használni, nem akarom kidobni. A hétvégén már almás pudingosat csináltam, tehát az kilőve. Van valami fincsi receptetek?Élesztőm nincs itthon,csak sütőpor,tehát csak élesztő mentes receptek jönnének jól.
2009. nov. 24. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ALMÁSNAK OLYAT TUDOK, HOGY meghámozol és lereszelsz 1 kg almát, majd felteszed főni egy kicsit közben raksz hózzá 1 csomag vaniliás pudingot és egy kis étkezési keményítőt, és izlés szerint cukrozod, ekkor fogsz egy tepsit vagy tálat és "kibéleled" 1 sor háztartási kekszel, majd ráöntöd az almás cuccot(összeset), ás megont 1 sor háztartási keksz, majd végül a tetejére keserűkakót megfőzöl izlés szerint cukorral és amikor már folyós akkor ráöntöd a tetejére. és kész. Érdemes 1 napot állni hagyni, hogy megpuhuljon a keksz. Iszonyat finom:) Amúgy újságból van a recept.
2009. nov. 24. 12:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,épp ezt csináltam a hétvégén,tuti a recept,de 3 naponta azért uncsi lenne :)
2009. nov. 24. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
2009. nov. 24. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
2009. nov. 24. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Almás lepény és a tetejére diót.
2009. nov. 24. 12:58
 6/13 anonim válasza:
Máglyarakás.Bár én a férjem kérésére dió nélkül csinálom,de egy picit tehetsz rá,de ne sokat,mert elveszi a fahéjas alma finom ízét.A dióból pedig bögrés diós,finom is,és nagyon hamar elkészíthető.
2009. nov. 24. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
csinálj buktát, almával lekvár helyett
2009. nov. 24. 13:39
 8/13 anonim válasza:
Menj fel a mindmegette.hu -ra, a receptkeresőbe a hozzávalókhoz írd, be hogy alma, dió és minden olyan receptet kidob, amihez ez a kettő kell. Szerintem csinálj almakenyeret, egyszerű és finom.
2009. nov. 24. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Töltött alma

Hozzávalók:

8 db nagy alma, 5 dkg darált dió, 10 dkg babapiskóta-morzsa, 1 ek. méz, 1 mokkáskanál őrölt fahéj, kevés olvasztott vaj

Elkészítés:

Az almákat megmossuk, a magházukat karalábévájóval kiszedjük. A darált diót, a piskótamorzsát, a rumot és a mézet, a fahajat összekeverjük. Beletesszük a kivájt almákba, amelyeket kívülről vajjal bekenünk, és az előkészített tálba tesszük. Lefedjük a tálat, és 15 perc alatt megsütjük. Hideg porcukorral megszórjuk.

2009. nov. 24. 13:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,időközben neki álltam sütni egy diós almásat,de a nem ismert recepteket is ki fogom próbálni!
2009. nov. 24. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!